Support us

Waarom?

Capella Sancta Maria wijdt zich aan muziek van de 16e eeuw. Sommigen denken dat deze muziek alleen klassieke  muziekliefhebbers, kenners en "gelovigen" aanspreekt  maar wij denken daar anders over. Voor ons heeft deze muziek een schoonheid en diepte die zowel tijd als culturele achtergrond overstijgen. Eenvoudigweg: verstand en gevoel worden gecombineerd.

In het muzikale wereldje is het echter een niche, en wij bereiken slechts een beperkt publiek. Het bestaan van  deze muziek hangt af van publieke middelen, en deze zijn de afgelopen jaren dramatisch afgenomen. Wij zouden deze muziek het liefst met zoveel mogelijk mensen willen delen maar om dat te doen hebben we een beetje steun nodig.


Hoe?

Wij zouden het heel fijn vinden als  u ons hielp, en u kunt dat op verschillende manieren doen. 

 

Financieel

Een van de mogelijkheden is een donatie te doen. Dat helpt ons onze projecten te verwezenlijken en onze organisatie te professionaliseren. U kunt doneren via PayPal of Ideal of iets overmaken op onze bankrekening:​​


Stichting Capella Sancta Maria 

Iban: NL73 INGB 0004 1165 50

Bic: INGBNL2A

Vriendendienst

Voor een kleine organisatie als die van ons is het veel werk om een project te realiseren. Er zijn veel manieren waarop u ons kunt helpen de kosten van onze projecten omlaag te brengen. Bijvoorbeeld door uw tijd ter beschikking te stellen enz.

 

Of, door een logeerkamer of appartement ter beschikking te stellen voor een buitenlandse gastmusicus. Er is heel veel te bedenken. Stuur ons een E-mail voor meer informatie.

Hoe nog meer?

Kom naar onze concerten en neem een vriend mee. Door kaartjes te kopen draagt u veel bij en uw aanwezigheid inspireert ons. Wij houden ervan op te treden voor een volle zaal. Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief. Like ons op Facebook en deel onze activiteiten en video’s.